V eni izmed mojih predhodnih objav ste lahko brali o tem zakaj je pomembno izbrati kvalitetno tekaško obutev in kako so se Asics FuzeX RUSH odrezali ob različnih športnih aktivnostih, današnja objava pa bo namenjena bolj nežnejšemu spolu.

Nives Oresnik Asics

Tako, kot sem že napisala, so Asicsovi copati pravzaprav že bolj športno elegantni in ko sem dobila svoj par v črni barvi sem najprej pomislila: super, to so superge, ki jih bom lahko nosila na treningih, pa tudi obula zraven kavbojk, na sprehodu po mestu, kak sproščen sestanek… Obožujem športni stil in ga kombiniram z modernimi kosi ob različnih priložnostih. Moda je postala že zelo odprta za različne kombinacije in prepletanje različnih stilov, športni stil pa je postal ”in” (velikokrat že za na kavo dekleta oblečejo pajkice in superge, ali svoj vsakodnevni outfit dopolnijo s športno moderno obutvijo).

6d8a6872

Da lahko Asics FuzeX RUSH superge kombiniraš z različnimi kosi oblačil za skoraj vsako priložnost dokazujem sama, kot predstavnica moderne ženske, ki živi aktivno življenje, je zaposlena in si želi biti v stilu. Včasih v njih preživim ves dan. Na treningih, skupinskih vadbah, ko vozim in ko se odpravim na kosilo, na kavi s prijateljico, ter večernem sprehodu.

Fitnes raziskovalka, predstavnica modernega časa, ki živi hiter tempo življenja, vendar želi ostati v gibanu, modna in uživa v udobju, je naslovljena s strani Japonskega oblikovalca s konceptom: ”Inspired by the city (urban), designed in Japan. Simple, intuitive. minimalistic.” z glavno inspiracijo Shibuya Crossing.
Peta čevlja je visoka 18 mm, sprednji del 10 mm in podplat zaznamuje nova FuzeGEL tehnologija, ki nudi lahkotno oblazinjenje. Preostali del čevlja je brezšivni material (ki je osebno navdušil mene, saj kljub tesno zavezanim vezalkam ne tišči), ki je izredno zračen.

Moj par superg je črne barve. Glede tega sem zelo predvidljiva, saj je večino moje garderobe v črnih, belih in bež kombinacijah, moja športna garderoba pa črni, beli, roza, neonski rumeni in občaso tudi rdeči barvi.

Kako ob različnih priložnostih kombiniram svoje ASICS superge in novo žensko kolekcijo ASICS športnih oblačil: 

AKTIVNA TEKAČICA

Nives Oresnik Asics
Kot moderna rekreativna tekačica se na treninge podam v udobnih oblačilih. Toplo vreme kliče po kratkih rokavih, in ker zame ”poletna postava” ne obstaja in se trudim biti fit skozi celo leto si že v spomladanskem času upam skočiti v Asicsov športni top ali modrček in kratke hlače.

FITNES BEJBA

Nives Oresnik Asics

To sem jaz, skoraj vsak dan. Udobna obutev, saj sem ves dan na nogah, športna torba, pajkice in Asicova športna majčka. Nikoli nisem nepripravljena za miganje. Se občasno odpraviš na fitnes in po celem dnevu v službi ali na faksu komaj čakaš da smukneš v udobne superge, pajkice, ki te na nobenem koncu ne tiščijo in obiščeš svoj najljubši termin vadbe, se zapreš v svoj svet na tekalni stezi ali opraviš vaje na fitnes trenažerjih? Torej se v tem outfitu najdeš tudi ti.

SPROŠČENA IN MODERNA

Nives Oresnik Asics

Na sprehod, nakupovanje, v kino, na kavo s prijateljico… Tudi ob neobveznih prostočasnih opravilih sem rada modno oblečena. Rada imam svoj stil in na mojo srečo lahko FuzeX kombiniram tudi z modernimi hlačami, ter svojo najljubšo usnjeno jakno ali sukničem.

ŠPORTNO-ELEGANTNA

Nives Oresnik Asics

Po nujnih opravkih, na razstavo, kasting ali sestanek. Zaradi razgibanega in napornega tempa je udobje in dobro počutje na prvem mestu, obutev v kateri lahko dalj časa stojim, hodim in tudi vozim je pri meni nujna. Športno-eleganten stil je zame in na srečo je ”in”, in tudi v poslovnem svetu nismo dan danes več tako strogi z kostimi, bluzami in oprijetimi krili.

Ženski Asics FuzeX RUSH prihaja v štirih barvnih različicah, pri nas je trenutno na voljo samo črna. Mene sta osebno najbolj pritegnili črna in kombinacija sive in rdeče barve.

untitled-4

Športna obutev je danes pravzaprav vsestranska in investicija v dober športni čevelj ne pomeni več samo tega, da bomo v njem samo 2x tedensko, ko se odpavimo na trening, ampak ga lahko ponosimo ob različnih priložnostih in ni potrebno imeti nešteto parov različnih modelov obutve. 
Šport je ”in”, gibanje je ”trendy” in aktiven življenjski slog je prihodnost. 

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*