V zadnjih mesecih sem verjetno bolj kot spomladanske modne kolekcije, razprodaje, lepo vreme, pričakovala Nutrisslimovo linijo športne prehrane. Imela sem to srečo, da sem lahko spremljala nastajanje, ideje, saj z omenjeno znamko super hrane in zdravih prehranskih izdelkov sodelujem že dalj časa. In dodatek prehrane za športnike je bila samo še ”pika na i”.

Veganske beljakovine in kokosova voda so dopolnili že tako pestro ponudbo Nutrisslimove spletne trgovine. Všeč mi je, da tudi pri športni prehrani ostaja rdeča nit super živil, naravnih sestavin in ekološka pridelava.
Kokosov hidracijski napitek me je anajbolj razveselil. Komaj sem že čakala, da ga preizkusim. Ker se pripravljam na spomladanske tekaške izzive in je izotonični napitek med treningom pri meni že večkrat zamenjala kokosova voda, je omenjen produkt kot nalašč zame.

untitled-2  Nutrisslim Vegan Protein  20170316_150315_2

Pri produktih so ostali pri osnovnih beljakovinah (v 63% in 70% različici) in nadomestkih obrokov, ter najbolj osnovnih, priljubljenih okusih: vanilija in čokolada. 75% RAW PROTEIN nevtralnega okusa pa je namenjen tistim, ki si želijo še več in so poznavalci beljakovin, vešči v kombiniranju okusov ali jih nevtralen okus ne moti.
Čokolada in vanilija sta najbolj nevtralna okusa in najbolje ju je kombinirati. Sploh pri okusu vanilije je mnogo možnosti. Iz okusa lahko ustvarimo sadni okus, dodamo acai jagode ali kakav, kavo ali capuccino in poljubno eksperimentiramo z dodajanjem zelenjave ter oreščkov.

20170326_130145   20170321_231552

Moj komentar, ideje za uporabo, več informacij o deklaracijah in izdelkih prihaja kmalu…

 

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*