Kje me najdete

Stranke o meni

Moji projekti


Moj studio

Studio za vadbo v manjših skupinah, osebni trenerstvo in svetovanje je začetek izpolnjevanja osebne želje po svojem prostoru, namenjenem uresničevanju idej: vadba z osebnim pristopom, osebno trenerstvo v intimnejšem okolju, odmik od masovnega fitnesa h ponudbi raznolikih treningov v butičnem prostoru, kjer se oblikuje zdrav in aktiven življenjski slog skozi skupinsko vadbo, prehransko svetovanje, delavnice in druženje.


Online vadbeni programi in nasveti

”Moje fit življenje” je projekt, ki je nastal kot odgovor na povpraševanje in zanimanje za nasvete, ter vadbo preko spleta. Namenjen je vsem, ki me ne srečujejo na individualnih ali skupinskih vadbah, svetovanjih ali delavnicah, bi pa želeli slediti mojim prehranskim nasvetom, treningom, potrebujejo vadbeni program ali jedilnik.


Fit barre

Barre vadbo sem spoznala pred nekaj leti, ko pri nas v Sloveniji še ni bila poznana. Navdušila me je s prepletanjem vseh segmentov, ki se mi zdijo pomembni pri dolgoročni, zdravi vadbi: krepitev in oblikovanje mišic, izboljšanje drže in ohranjanje vitalnosti hrbtenice, koordinacijske vaje in zavedanje telesa, raztezanje in izboljšanje zdrave gibljivosti sklepov, krepitev globokih mišic in stabilizatorjev, zmerna intenzivnost in sprostitev ob glasbi.

Iskala sem odmik od visokointenzivnih vadb k bolj ženstvenemu fitnesu, k dolgoročni vadbi, ki bi prinašala vse prednosti, ki jih telo v modernem času potrebuje. Našla sem ga v ustvarjanju vadbenega programa, ki prepleta elemente baleta, fitnesa, pilatesa in joge in ga poimenovala: Fit Barre.

Zaupajo mi

Poleg dela s strankami sodelujem tudi v različnih projektih in odraz mojega dela se kaže tudi v tem, da mi zaupajo podjetja, ki na svojem področju izstopajo s kvaliteto, profesionalnostjo in priljubljenostjo med uporabniki.