Nives

O meni

Sem bivša gimnastičarka in atletinja, ki je svojo pot fitnesa začela v letu 2013. Po tem, ko se nisem odločila za profesionalno športno kariero sem rekreativno plesala in kmalu spoznala skupinsko vodeno vadbo. Po enem letu vodenja skupin, sem našla svojo strast tudi na drugih področjih fitnesa, ter nadaljevala z izobraževanjem na Fitnes zvezi Slovenije, kjer sem do leta 2014 dobila naziv vaditelj skupinske vadbe in fitnesa.

Svojo prihodnost sem zmeraj videla v delu z majhnimi skupinami in posamezniki ki želijo izzboljšati kvaliteto življenja, trenutno pa vodim svoj studio za skupinsko in individualno vadbo, snemam Online treninge, svetujem preko spleta in sem ambasador različnih znamk, ki so povezane s športom, fitnesom, prehrano in zdravim načinom življenja.

Širjenje ljubezni do gibanja in predanosti zdravemu načinu življenja je moja strast in moj cilj je, da ljudem pokažem kako s pametnim treningom in dobro prehrano izboljšati kvaliteto življenja.

IZOBRAZBA

  • FZS vaditelj skupinske vadbe 2013
  • FZS vaditelj fitnesa 2014

Več infomacij o mojem delu in trenutnih projektih najdete na strani My Projects ali Blog.

Find me on social media:

instaicon   fbicon  linkdinicon

My Certificates.

fzs
fzs2
izobrazevanja5

Testimonials.

Blog

list

Moj prvi tekaški vikend (TEK TROJK & WINGS FOR LIFE WORLD RUN)

Moj prvi letošnji tekaški vikend je za mano. Bil je eden izmed najbolj zabavnih izzivov letos, preživela sem ga [...]

Moj ULIČNI STIL (siol.net)

Moj Ulični stil je udoben, športen in hkrati tudi moderen. V njem bi me lahko srečali na ulici. V [...]

MOJE FIT POČITNICE

Ste tud vi kdaj naveličani dolgočasnih počitnic, po dveh-treh dnevih poležavanja pa ste nad lenarjenjem zmeraj manj navdušeni. Podaljšanemu [...]