Vadbeni studio v Lubljani se nahaja na Litijski cesti 38. Namenjen je vsem, ki  iščejo raznoliko ponudbo skupinske vadbe, individualih treningov ali prehransko svetovanje, želijo izbolšati svoje zdravje, splošno počutje, poskrbeti za telesno držo, sprostiti stres, vse, ki potrebujejo več stvari v paketu in želijo izboljšati ali popolnoma spremeniti svoj življenjski slog, ter tiste, ki iščejo prijeten prostor kjer preživljajo svoj “ČAS ZASE”, družbo, zaupanje, razumevanje ali vzpodbudo.

Z raznoliko ponudba programov skupinskih vadb, osebnega trenerstva, semi trenerstva, ter njihovega kombiniranja, želimo pomagati vsaki stranki, zato ne odlašajte s povpraševanjem, saj vam z veselem svetujemo.

Število mest na skupinskih vadbah je omejeno, zaželjene so tudi predprijave na vadbo.

OSEBNO TRENERSTVO IN SVETOVANJE

VEČ KMALU

SKUPINSKE VADBE

Koncept Barre vadbe združuje elemente fitnesa, baleta, pilatesa in joge. Je popolna kombinacija oblikovanja telesa, zabave in ozaveščanja sebe skozi skupinsko vadbo ob glasbi. Navdušuje vadeče vseh starostnih skupin in med skupinske vadbe prinaša nov trend zmerno intenzivne in varne vadbe. Več o vadbi: http://www.fitbarre.si/

Je nov trend, ki vadbi za oblikovanje telesa dodaja elemente boksa in jo tako naredi bolj zanimivo in zabavno. Trening je prilagojen ženskam, ki iščejo intenzivno vadbo, želijo preoblikovati svojo postavo, se ob vadbi zabavati, ter se na sproščen način naučiti osnovnih elementov boksa.

Fitness Boxing je lahko tudi del individualne vadbe s ciljem preoblikovanja postave, povečanja vzdržljivosti, izboljšanja počutja, sproščanja stresa ter zmanjšanja telesne teže.

Pilates vadba je vse blolj raširjena in priljubljena zaradi svojih pozitivnih vplivov na telo. Ohranja vitalnost, povečuje gibljivost sklepov in moč centra (globoke trebušne mišice, stabilizatorji hrbtenice in mišice medeničnega dna), ter poudarja kontrolirano gibanje, ter ozaveščanje telesa. Primerna je za vse, ki iščejo varno vadbo, s poudarkom na vajah za zdravje hrbtenice in sklepov, primeren je tudi za ženske po nosečnosti, ter vse vadeče začetnike.

Pilates vadba je vse blolj raširjena in priljubljena zaradi svojih pozitivnih vplivov na telo. Ohranja vitalnost, povečuje gibljivost sklepov in moč centra (globoke trebušne mišice, stabilizatorji hrbtenice in mišice medeničnega dna), ter poudarja kontrolirano gibanje, ter ozaveščanje telesa. Primerna je za vse, ki iščejo varno vadbo, s poudarkom na vajah za zdravje hrbtenice in sklepov, primeren je tudi za ženske po nosečnosti, ter vse vadeče začetnike.

Intervalni trening, sestavljen iz funkcionalnih vaj je prilagojen ženskam. S poudarkom na vajah za oblikovanje nog, zadnjice, trebuha, ter izboljšanju telesne drže se izogiba prevelikim obremenitvam, težkim utežem, intenzivnost pa je prilagojena vsaki posameznici (variacije vaj, razmerje intevalov). Bootcamp za ženske poteka v manjši skupini, zato je omogočen tudi bolj individualen pristop.

Empty section. Edit page to add content here.

Metabolična visokointenzivna vadba traja 30 minut, ter je namenjena vsem, ki iščejo inzenziven trening in jim primanjkuje časa. Metabolični trening je lahko tudi izziv, saj zajema zahtevnejše vaje in zahteva eksplozivno izvajanje za maksimalni izkoristek. Poraba kalorij je primerljiva z 60 minutnim zmerno intenzivnim treningom, metabolizem pa po HIT vadbi pospešeno deluje še 48 ur.

URNIK VADBE

CENIK

SKUPINSKA VADBA

Posamezen obisk 10 EUR
MESEČNE KARTE
4 obiski 35 EUR
8 obiskov 45 EUR
12 obiskov 60 EUR
TRIMESEČNE KARTE
Trimesečna karta (8 obiskov na mesec) 120 EUR
Trimesečna karta (12 obiskov na mesec) 150 EUR
DODATNO
Doplačilo obiskov (za vse, ki imajo zakupljeno mesečno karto) 5 EUR

 

OSEBNO TRENERSTVO

POSAMEZEN OBISK
Osebni posvet (po dogovoru: svetovanje, meritve telesnih obsegov, meritve telesne sestave, analiza telesne drže, analiza gibljivosti ipd.) (60 minut) 50 EUR
Individualni trening (60 minut) 40 EUR
Prehransko svetovanje (60 minut) 40 EUR
Kombiniran paket osebno trenerstvo + Psihološko svetovanje pri uvajanju zdravega življenjskega sloga in zniževanje telesne teže Po dogovoru (povpraševanje na nives@nivesoresnik.com ali 040 431 028)
PAKETI
4 treningi 140 EUR
8 treningov 240 EUR
12 treningov 300 EUR
15 treningov (veljavnost 60 dni) 350 EUR
KOMBINIRANE KARTE
Cena po dogovoru: ob brezplačnem posvetu, vam glede na vaše cilje sestavimo kombinirano karto (kombinacia obiskov skupinske in individualne vadbe) Pošljite povpraševanje na: nives@nivesoresnik.com ali 040 431 028
MERITVE
Meritev telesne sestave z analizo (30 minut) 15 EUR
Meritev gibljivosti s posvetom (30 minut) 20 EUR

 

PSIHOLOŠKO SVETOVANJE PRI UVAJANJU ZDRAVEGA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA IN ZNIŽEVANJA TELESNE TEŽE

POSAMEZEN OBISK
Individualni posvet (60 minut) 50 EUR
Paket 4-ih ali več posvetov (60 minut) 40 EUR na posvet

 

SESTAVA VADBENEGA PROGRAMA

Osebni posvet (svetovanje, meritve…) (60 minut) 50 EUR
Tedenski vadben program 50 EUR
Mesečni vadben program 90 EUR
3-mesečni vadben program 150 EUR

 

PREHRANSKO SVETOVANJE

Osebni posvet (svetovanje, meritve) (60 minut) 50 EUR
Tedenski individualniziran jedilnik s posvetom 90 EUR
Tedenski individualiziran jedilnik 60 EUR

MADEROTERAPIJA (od aprila 2019)

Maderoterapija – spodnji del telesa
30 minut
30 EUR
Maderoterapija – celo telo
45 minut
40 EUR
Paket 10 terapij (spodnji del telesa) 250 EUR
Paket 10 terapij (celo telo) 350 EUR

PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA Z MADEROTERAPIJO (od aprila 2019)

Maderoterapija 30 minut + individualna vadba 30 minut + prehransko svetovanje (paket 10x)

(možnost plačila v dveh obrokih)

450 EUR
Maderoterapija 30 minut + individualna vadba 60 minut + prehransko svetovanje (paket 10x)

(možnost plačila v dveh obrokih)

600 EUR
Maderoterapija 30 minut + anticelulitna nega telesa (paket 10x) 300 EUR

Več informacij na: nives@nivesoresnik.com ali 040 431 028