STUDIO NAKLO, ŠENČUR, SPODNJE BITNJE

Studio v Naklem deluje že od leta 2016 in v njem uresničujem svojo idejo o butičnem studiu za individualno vadbo, ter vadbo v majhnih skupinah. Skupaj z ekipo trenerk, vaditeljic in prehranskih svetovalk že tretjo sezono ustvarjamo raznilike vadbene programe, pomagamo posameznikom do izboljšanja življenskega sloga in doseganja svojih ciljev.

V letošnji sezoni vabimo vse dosedanje in nove člane, da se nam pridružijo na individualnih, ter skupinskih treningih v Naklem od 24. septembra naprej.
Izbirate lahko med raznoliko ponudbo vadbenih programov (Barre pilates, Ftiness Boxing, Joga Pilates, Shape step, Fit Mix), osebnega trenerstva, svetovanja, ter programe med seboj povežete tudi v KOMBINIRANO KARTO (po dogovoru).

Tudi v letošnji sezoni bomo za člane organizirale dodatne brezplačne delavnice, tečaje, ter Program zdravega preoblikovanja telesa (z začetkom 15.oktobra, več informacij pa bo na voljo kmalu).

Celotno ponudbo storitev, urnik vadbe in cenik najdete na povezavi:
http://nivesoresnik.com/studio-gorenjska/

Prvi obisk na vadbo je BREZPLAČEN.

Predprijave na vadbo so OBVEZNE (termini pa se hitro polnijo, saj je število mest na vadbi omejeno). Prijave zbiramo na: info.fitlifestudio@gmail.com, 040 431 028

NE SPREGLEJTE ***V tednu od 24. - 30. septembra podarjamo 5% popust na vse vadnine, ter 10% popust na pakete osebnega trenerstva, ter storitve prehranskega svetovanja.***