Nega las se zame ne razlikuje veliko od nege kože. Ne samo, da moramo pri izbiri izdelkov za nego upoštevati svoj tip in strukturo las, moramo tudi upoštevati vplive okolja. Moja nega las in kože se poleti, pozimi, spomladi in jeseni razlikuje. Rada upoštevam temperaturo, vlažnost in nego prilagajam glede na obdobje.

V poletje zmeraj zakorakam pripravljena. Pa ne samo kar se tiče postave, zavedam se, da v poletnem času moji lasje potrebujejo več pozornosti kot v spomladanskem času. Pozimi in poleti, tako kot za prehrano, poskrbim tudi za svoje lasje in kožo. Zdravi in lepi lasje so zame, kot modni dodatek in poleti uživam v sproščenih beach valovih, rahlih kodrih, messy stajlingih, spetih figah… Urejeni  polikani kodri pri meni odpadejo, poleg tega pa menim, da zdrav in lep las niti ne potrebuje posebne frizure, da izgleda čudovito in navdušuje.

Za letošnje poletje sem izbrala linijo Luxurious Coconut. Vsi ki me poznajo vedo, da obožujem kokos. Njegov okus in vonj me navdušujeta v receptih, kokosovo olje uporabljam vsestransko (od kuhanja do nege kože na rokah, ustnicah in laseh), omenjena znamka pa je kokosovo olje lepo zapeljala v linijo šampona, balzama, maske in negovalnega olja.

Pripravila sem vam kratek video, kako poskrbim za svoje lase, ter si pripravim svoj sproščen Beach Wave look.