48 UR ZASE V HERBAL GLAMPING RESORTU LJUBNO

Vikend oddih 17.-19. maja v čudovitem ambientu Herbal Glamping Resorta Ljubno je namenjen tebi, tvoji prijateljici, mami, pravzaprav vsaki izmed nas, ki potrebuje pobeg od stresnega vsakdana, čas zase, oddih za razvajanje, sproščeno druženje druženje in odkrivanje novih trikov za izboljšanje kvaliteto življenja (predvsem spopadanja s stresom).

 

Joga in sproščanje pred spanjem

Spoznavale bomo osnovne elemente joge (vadba bo primerna tudi za začetnice), tehnike dihanja in sproščanja.

Jutranja vadba: osnove pilatesa in sproščanje napetosti in bolečin v mišicah

Stres, sedeč način življenja in preobremenjenost se v našem telesu nakopičijo, ter odražajo tudi kot napetosti in bolečine v mišicah, ter bolečine v hrbtenici. Nepravilna telesna drža je vse pogostejša, tako kot je neuravnovešen naš življenjski slog, je posledično neuravnovešeno tudi naše telo, zato je pomembno, da zase izberemo PRAVO in ZDRAVO vadbo.

Predavanje: prehrana in hormoni 

V zadnjem času raziskave kažejo, da so: naš imunski sistem, razpoloženje (sproščanje serotonina), hormonsko ravnovesje, koncentracija in druge možganske funkcije tesno povezane s prebavo in našim črevesjem. Zdravo hormonsko ravnovesje (hormonov kot so kortizol, rastni hormon, melatonin, serotonin, estrogen…) je v naših rokah in ga lahko preprosto uravnavamo s prehrano in uvajanjem preprostih, pravilnih navad v naš življenjski slog, preden posežemo po zdravilih, ali katerih drugih nezdravih ukrepih. Tema je primerna za vse, tudiza posameznice, ki nimajo težav z zdravjem, saj lahko pridobljeno znanje uporabite kot učinkovito preventivo.

Prosti čas, wellness, zeliščna delavnica

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ

herbal@charmingslovenia.com

Prijavnina: 330 € (vljučuje 2x nočitev, 2x večerjo, 2x zajtrk, 1x kosilo, uporabo wellnessa, posebna ponudba wellness storitev)

Prvim 5-im prijavljenim Herbal Glamping podarja gratis masažo.

http://www.charmingslovenia.com/sl/herbal-glamping-ljubno/ponudbe/48ur-zase.html