PRIDRUŽITE SE SPLETNI VODENI VADBI

Projekt FIT Z NIVES je nastal v marcu, ko je bilo treba prekiniti z vadbo in ideja je bila, da programe, ki smo jih izvajali v studiu prenesem na splet. FIT Z NIVES je torej nekakšna spletna telovadnica, kjer lahko izbiraš med raličnimi vadbami, poleg trenutne oblike na Facebooku in Instagamu pa v maju prihaja tudi prava spletna telovadnica z različnimi vadbami, vsebinami in nasveti.

V zaprti skupini na Facebooku Fit z Nives in Instagram profilu Fit z Nives lahko vodeno izvajaš vadbe, izbiraš pa lahko med programi:

Intervalni trening
Pilates
HIIT
Fit Barre

Vadba za zdravo hrbtenico
TNZ
Latino Mix
Joga
Vadba za sproščanje

V zaprti skupini se vzpodbujamo, motiviramo, z veseljem pa odgovarjam tudi na vaša vprašanja, delim svoje znanje, ter pripravljam treninge, ki vas zanimajo. Povezavo do skupine najdeš TUKAJ.
Poleg vodenih vadb, kjer vas skozi vadbo popeljem od začetka do konca, ter podam različne variacije vaj z navodili za pravilno izvedbo, pa z vami delim tudi ideje za treninge, ki jih lahko izvajate samostojno.

Z vadbo bomo poskrbeli za vaše zdravje, splošno počutje, z izvajanjem programov ne boste le izgubili kakšnega odvečnega kilograma, ampak na enem mestu našli tudi kratke vadbe, s katerimi boste poskrbeli za svojo telesno držo, raztezanje in sproščanje. Vaše telo namreč vse to potrebuje.

Kdo sem?

Sem vaditeljica skupinskih vadb, ter osebna trenerka. Izobraževanje sem začela v letu 2013 na Fitnes zvezi Slovenije, nadaljevala pa sem ga z licenco AFP, prav tako pa se redno izobražujem na različnih seminarjih in predavanjih. Moja strast sta zdravo gibanje, ter zdrava prehrana, pri pristopu, do dela pa zmeraj stremim k strokovnosti, ter principu varne vadbe. Ker ne verjamem v samo eno vadbo, med mojimi programi najdete različne vadbene zvrsti in lahko glede na cilje, razpoloženje in obdobje izbirate, katera vadba vam najbolj ustreza.

KAKO SE PRIDRUŽIM VADBI?

CENA ONLINE VADBE V MAJU 2020: 10 €
Plačana vadnina velja 1 mesec, torej za obdobje v mesecu maju. V primeru, da se pridrižite kasneje, pa boste vadbo seveda lahko spremljali še v mesecu juniju in ne boste ničesar izgubili.
OB PRIJAVI V MESECU MAJU PEJMETE 2 BREZPLAČNA PROGRAMA (“Samozavestna v poletje” in “Zdrava hrbtenica”). Več informacij najdete pod prijavnim obrazcem)

POSEBNA PONUDBA: Vsem, ki ste oddali pispevek za vadbo v aprilu v zahvalo podarjam 50% popusta na plačilo vadbe v mesecu maju.

Tako, kot v aprilu pa bomo tudi v mesecu maju 10% od vsake plačane vadnine namenili v dobrodelnost. Sodelujem z organizacijo Anina Zvezdica, ki bo donacijo prejela v obliki hrane, oziroma bonov za nakup hrane in bo donacijo predala pomoči potrebnim posameznikom in družinam.

VADIMO ZA DOBER NAMEN

Tako, kot v aprilu pa bomo tudi v mesecu maju 10% od vsake plačane vadnine namenili v dobrodelnost. Sodelujem z organizacijo Anina Zvezdica, ki bo donacijo prejela v obliki hrane, oziroma bonov za nakup hrane in bo donacijo predala pomoči potrebnim posameznikom in družinam.

V MAJU OB PRIJAVI PREJMEŠ 2 BREZPLAČNA PROGRAMA

Več informacij najdeš na dnu strani, pod prijavnim obrazcem.

PRIJAVA

Izpolnite prijavni obrazec, z zadevo FIT Z NIVES.
Ob poslani prijavi, boste prejeli predračun in ob prejetem računu boste sprejeti v zaprto skupino na Facebooku in Instagramu.

PROGRAM ZAJEMA

  • Napotke kako uščvrstiti predel nog in zadnjice, ter zmanjšati vidnost celulita.
  • Prehranske smernice in primer tedenskega jedilnika
  • Tedenski koledarček z načrtom vadb in navad (samomasaža, suho ščetkanje, pitje vode itd.)
  • Vadbeni načrt za začetnice, bolj pripravljene, ter tiste, ki bi želele zamanjšati obseg nog in doseči vitkejši videz
  • Demonstracija osnovnih vaj za noge in zadnjico z razlago pravilne izvedbe vaje
  • Video vodene vadbe v zaprti FB skupini za podporo in motivacijo – Samozavestna v poletje 2020

CENA POSAMEZNEGA PROGRAMA: 8 €
(Brez priključitve v skupino FIT Z NIVES. Program bo na voljo od 29. 4. 2020 naprej)

PROGRAM ZAJEMA

-PDF dokument z načrtom vadbe za 30 dni s ciljem izboljšanja telesne drže, izboljšanja počutja in napetosti v mišicah hrbta.
-Vaje za ramenski obroč, gibljivost hrbtenice:
Vaje za gibljivost in krepitev mišic ramenskega obroča.
Vaje za gibljivost in krepitev mišic hrbtenice.
-1x vodena vadba pilatesa.
-1x vodena vadba raztezanja.

CENA POSAMEZNEGA PROGRAMA: 7 €
(Brez priključitve v skupino FIT Z NIVES. Program bo na voljo s 1. 5. 2020)

PRIJAVA

Za naročilo posameznega programa “Samozavestna v poletje 2020” ali “Zdrava hrbtenica” izpolnite obrazec, v zadevo vpišite IME PROGRAMA, email na katerega želite prejeti račun za plačilo, ter morebitna dodatna vprašanja zadnji okvirček.

Storitve izvaja podjetje:
Fit Life D. O. O.
Cizljeva ulica 1
2000 Maribor