SAMOZAVESTNA V POLETJE 2020

Program je nastal na pobudo mojih strank in sledilk, ki me pogosto sprašujejo kako zmanjšati obseg nog, kako učvrstiti noge in pridobiti ženstveno postavo, ter kako zmanjšati videz celulita na predelu nog in zadnjice.

4 tedenski program sem sestavila iz navad, katere vsako leto prakticiram tudi sama, prehranskih smernic in pripravljenih treningov. Vse skupaj je podprto tudi z motivacijsko zaprto FB skupino in vodenimi vadbami v živo.

Skozi program boš na kratko spoznala prehranske smernice, video navodila za pravilno izvedbo vaj za oblikovanje nog in zadnjice prejela primer tedenskega jedilnika, razpredelnico z zdravimi navadami, ki jih vpeljemo za najboljši rezultat (redno gibanje, pitje vode, samomasaža, suho ščetkanje…), tedenski vadben program pa zajema tri skupine:
-Začetnice
-Naprednejša skupina, ki si želi izgubiti težo ter preoblikovati postavo
-Tiste, ki ne želijo izgubiti teže, bi pa želele čvrsto, vitko, ženstveno postavo

Program je primeren za ženske v starosti med 18-60 let.

PROGRAM ZAJEMA

  • Napotke kako uščvrstiti predel nog in zadnjice, ter zmanjšati vidnost celulita.
  • Prehranske smernice in primer tedenskega jedilnika
  • Tedenski koledarček z načrtom vadb in navad (samomasaža, suho ščetkanje, pitje vode itd.)
  • Vadbeni načrt za začetnice, bolj pripravljene, ter tiste, ki bi želele zamanjšati obseg nog in doseči vitkejši videz
  • Demonstracija osnovnih vaj za noge in zadnjico z razlago pravilne izvedbe vaje
  • Video vodene vadbe v zaprti FB skupini za podporo in motivacijo – Samozavestna v poletje 2020

CENA POSAMEZNEGA PROGRAMA: 8 €

OB PRIJAVI V ZAPRTO SKUPINO FIT Z NIVES V MAJU 2020, KJER SO NA VOLJO RAZLIČNE VODENE VADBE PA PROGRAM PREJMEŠ BREZPLAČNO. Več informacij najdeš TUKAJ.

Za prijavo v program izpolnite spodnjo PRIJAVNICO, v kateri v “Zadevo” pripišite ime programa, elektronski naslov na katerega želite prejeti račun za plačilo programa, v “sporočilo” pa lahko pripišete morebitna vprašanja.

Z oddano prijavo pa sodeluješ tudi v nagradnem žrebanju, ki bo potekalo v mesecu maju (natančneje 7. 5. 2020) v katerem bodo 3 nagrajenke prejele: 1x izdelek ACTIVE SKIN, kozmetike Afrodita.

KDO SEM?

Moje ime je Nives Orešnik, sem vaditeljica skupinskih vadb in osebna trenerka. Vodenje skupinskih vadb, pomoč ženskam, da osvojijo zdrave navade, ter izboljšajo svoje življenje, širjenje sporočila o pomembnosti zdravega in uravnoteženega življenjskega sloga pa so moje najvčje strasti v zadnjih petih letih kariere. Pred začetkom dela na področju svetovanja in vodenja individualnih, ter skupinskih treningov sem delala v modelingu, leta 2012 pa sem bila tudi Miss Slovenije. Še danes sem zvesta naravnemu videzu, verjamem v moč zdrave prehrane, zdravih navad in preprostih trikov, ki nas naredijo zadovoljne, samozavestne in srečne.

Storitev izvaja:
Fit Life D. O. O.
Cizljeva ulica 1
2000 Maribor